• Бесплатен транспорт низ цела Македонија
1 2 3 4 5

Производите на Лотус Дизајн се разликуваат од останатите, посебно по нивниот квалитет, трајност и модерен дизајн.

Lotus Design е производителниот дел од трговската компанија Ѕвезда Комерц и работи од 2008 година. Има постигнато голем и забележителен развој во своите софистицирани, практични и модерни дизајни чии што квалитет зборува сам за себе.

Мебелите се изработуваат од високо квалитетен медијапан со високо квалитетна завршна обработка и трослојно фарбање со полиуретански лак, преку подолготраен произведувачки процес кој што го гарантира квалитетот и издржливоста на крајните продукти.

Каталог 2016-2017


Најнов каталог

Кликнете на линкот за да го видете најновиот каталог со сите производи од lotusdesign.

Локација и мапа

Се наоѓаме во Неготино на улица Маршал Тито број 278

Изработка

Моделите се изработуваат во повеќе бои и димензии во согласност со потребите и вкусовите на нашите клиенти! Достапна е цела палета на бои.

Гаранција

Мебелите имаат 5 годишна гаранција против каков и да било производителски дефект доколку се придржувате до наведените услови!